STOPPEN FOS – FOS

Doppen / inslagdoppen voor ovale buizen en kokers. Voor het afdoppen en beschermen van buizen. Ook geschikt als vloerglijder. Dop heeft een ronde kop, het midden is vlak. Materiaal: PE

STOPPEN OVL – OVL ST

Doppen / inslagdoppen voor ovale buizen en kokers. Voor het afdoppen en beschermen van buizen. Ook geschikt als vloerglijder. Dop heeft een vlakke kop. Materiaal: PE Verkrijgbaar met gelast vilt.

STOPPEN OVL – OVL PIO 2

Meubelglijder PIO voor ovale buizen onder een schuine hoek van 12,5 graden.

STOPPEN OVL – OVL S

Vloerglijder OVL S voor ovale buis. Met schuin glijvlak. Geschikt voor een hoek van 9 tot 21 graden. Ook verkrijgbaar als viltglijder.

STOPPEN OVL – OVL PIO

Meubelglijder PIO voor ovale buizen onder een schuine hoek van 30 graden.

STOPPEN OVL – OVL GD

Buisdop /vloerdop voor ovale buizen met ronde kop. Toepassing; afdoppen en afwerken van ovale buizen.

STOPPEN COM – COM

Kunststof inslagdop voor ovale buis met metalen chroom sierkap. De kap is chrome vernikkelt en geschikt voor buiten gebruik.

STOPPEN MF – MF OV

48x20x1,5-2mm., vlak ovale buis, uit PA 6 slagvast, zwart

STOPPEN COC – COC

Ovale kunststof buisdoppen in de kleur chrome of zilvergrijs. Geschikt voor afdoppen van ovale buizen (zicht). Materiaal ABS. Ook voor buitengebruik. Toepassing: afdoppen van verchroomde of RVS buizen.

STOPPEN OVL – OVL PIO F

Meubelglijder / viltglijder PIO voor ovale buizen onder een schuine hoek van 30 graden met gelast vilt. Toepassing eetkamerstoelen met schuine poten en ovale buis.

STOPPEN OVL – OVL SF

Meubelglijder / Vloerglijder OVL SF voor ovale buis. Met schuin glijvlak. Geschikt voor een hoek van 9 tot 21 graden. Met gelast vilt.

STOPPEN OVL – OVL F

Doppen / inslagdoppen voor ovale buizen en kokers. Voor het afdoppen en beschermen van buizen. Ook geschikt als viltglijder. Dop heeft een vlakke kop. Materiaal: PE, met gelast vilt

STOPPEN ZN40 – ZN40 OV

Schroefdraad doppen uit zamac ovaal (zink-aluminium legering). Zwaar belastbaar en zeer geschikt voor poedercoaten.

STOPPEN DWARS MET MOER – RT BO

Dwarsdop / inslagdop met moer uit materiaal PA6 voor ovale koker. Stoppen met dwarsmoer voor opname van onze zwenk- of meubelwielen en stelvoeten. Snelle en sterke montage zonder blindklinkmoer of flowdrill.