Met trots Introduceren wij de WA PRO® vloerglijder. Dit product is door ons ontwikkeld en gepatenteerd. Eenvoudige montage door middel van een geharde klemveer die zich verankerd in het oppervlak. Boren of ponsen is verleden tijd! De vloerglijder kan niet draaien, bewegen of los raken.
Geschikt voor stoelen, met draad of buizen frame. Verkrijgbaar voor 10 / 11 / 12 / 14 / 16 draadframes. Materiaal POM of PET in de kleuren: zwart, naturel of glashelder.

Montage

Montage is zeer eenvoudig. De glijders dienen gelijktijdig vlak gemonteerd te worden. Let op! daarbij is het heel belangrijk dat glijder in één keer juist wordt gemonteerd. U kunt de glijder niet meer draaien of bewegen. Wij adviseren daarom ook een mal te maken voor uw product en de wa pro meubelglijder. Voor zeer grote aantallen is er een bouwtekening beschikbaar van een montage tool.
De WA Pro glijder werkt ook op verchroomde en RVS frames, hierbij dient wel een kleine hoeveelheid raid glue gebruikt te worden.
Alle glijders kunnen door ons voorzien worden van vilt. Wij gebruiken een las methode om het vilt te versmelten met het kunststof. Hierdoor is het vilt zeer vast bevestig en raakt het niet los. In tegenstelling tot gelijmd vilt wat erg snel los laat.