Dupo Enschede B.V. werd in 1972 opgericht door de heer A.W. Duijn, destijds werkzaam als handelsagent voor buitenlandse bedrijven in Nederland en België. In 2002 is door onze huidige directeur Dupo Plastics toegevoegd. Dupo Plastics is een spuitgietbedrijf voor kunststof halffabrikaten die “specials” produceert voor onze klanten.

Dupo Enschede B.V. heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een industriële toeleverancier van halffabrikaten uit kunststof en metaal die de industrie in zowel de BeNeLux als omliggende landen van haar producten voorziet. Nadat onze huisvesting te klein was geworden, is ons nieuwe pand aan de Midzomerweg 16 te Enschede in juli 2007 opgeleverd.

Met een vloeroppervlak van 2.500m² verdeeld over twee etages heeft ons bedrijf een modern kantoor en magazijn, dat gebruikt maakt van een geavanceerd voorraad- en opslagsysteem. Ook dit jaar zijn wij weer gegroeid en hebben extra bedrijfsruimte gekocht in een van de aanliggende gebouwen.

Flexibiliteit

Dupo beschikt naast diverse inkoopkanalen over haar eigen productielijnen, machinepark en gereedschapsmakerij. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en op maat voor u produceren. Ervaren engineers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden in prototyping en testen voor de definitieve productie plaats vind.

wij streven naar een samenwerking met onze klanten waarbij de vraag ‘make or buy’ onderzocht zal worden.