Zo werken wij

Wij ontwerpen en creëren

Dupo beschikt over haar eigen kunststof productie, modern machinepark met robots (24/7) en eigen gereedschapmakkerij. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en op maat voor u produceren. Ervaren engineers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden in prototyping en uiteindelijk productie.

Maatwerk aanvraag
text

Productontwerp & engineering

Ervaren engineers, gereedschapmakers en kunststofspecialisten helpen u bij het ontwikkelen van uw product. Wij testen de haalbaarheid, constructie en verbeteren het product waar nodig.

Eigen matrijzenbouw
text

Prototype & 3D printing

Overleg en afstemming met klant voor optimaal resultaat. Wij printen uw product met behulp van diverse 3D methoden. Eventuele aanpassingen volgen alvorens we over gaan tot het maken van een (proef)matrijs. Alle technische 3D tekeningen en matrijzen bouwen zelf in onze werkplaats. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

maatwerk aanvraag
text

Matrijzen & inhouse gereedschapmakerij

Dupo beschikt over haar eigen engineers en gereedschapmakerij. Wij ontwerpen en bouwen matrijzen zelf. Daardoor bent u gegarandeerd van een duurzame en kwalitatief hoogwaardige matrijs die jaren mee zal gaan.

text

Kunststof spuitgieten

Volautomatisch machinepark 24/7, onbemand met robots waardoor we een scherpe prijsstelling hebben. Wij produceren uitsluitend grote aantallen. Nadat het spuitgieten is voltooid, kan het product indien gewenst nabewerkt worden. Aflakken, bedrukken of printen.

Lees hier meer over kunststof spuitgieten
text

Kwaliteitscontrole en uitlevering

De kwaliteit van het eindproduct wordt uitvoering gemeten en gecontroleerd volgens de specificaties.